Гранд-Експорт дооел Скопје е една од водечките дистрибутерски компании во Македонија за брзоротирачки прехранбени производи на домашни, регионални и светски производители. Дистрибутивнито портфолио брои повеќе од 130 различни производи од брендовите Grand Foods Corporation, Marbo и други. Целосното портфолиo можете да го видите тука